Announcement

Collapse
No announcement yet.

Failed to Fetch Openbenchmaking.org Repository

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Failed to Fetch Openbenchmaking.org Repository

    Hi everyone, im quite new to the use of the benchmark available, though i have been able to install all the right dependencies and my network set up shows that is "sucessful", but i have not been able to connect to the repository to download tests. My internet is working file, i have also gone into the php.ini file to change the settings to "On" for allow_*****, please can anyone help me on how to get this issues resolved. Im using an Ubuntu 12.04 LTS system

  • #2
    Are you using a proxy by chance? Does openbenchmarking.org resolve from your browser?
    Michael Larabel
    http://www.michaellarabel.com/

    Comment


    • #3
      Im using proxy and the site resolves on my system

      Comment


      • #4
        Originally posted by deetu View Post
        Im using proxy and the site resolves on my system
        Have you tried playing with the proxy options either in php.ini or the ~/.phoronix-test-suite/user-config.xml or the phoronix-test-suite network-setup command?
        Michael Larabel
        http://www.michaellarabel.com/

        Comment


        • #5
          Yes, "Proxy Setup Completed; Storing Network Setting", really finding it hard to know where the problem could be

          Comment


          • #6
            Originally posted by deetu View Post
            Yes, "Proxy Setup Completed; Storing Network Setting", really finding it hard to know where the problem could be
            Not sure then besides playing around with the proxy settings to see. I don't have any proxy setups myself so most of my testing and development of that feature is based on user feedback / patches.
            Michael Larabel
            http://www.michaellarabel.com/

            Comment


            • #7
              thanks, i will keep digging, is there anyway to get in touch with a developer, i think they might know better

              Comment


              • #8
                Originally posted by deetu View Post
                thanks, i will keep digging, is there anyway to get in touch with a developer, i think they might know better
                I am the lead developer.
                Michael Larabel
                http://www.michaellarabel.com/

                Comment


                • #9
                  whaoo, so what else can be the problem, thanks again, i will keep trying hopefully the solution can also help others in the future

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by deetu View Post
                    whaoo, so what else can be the problem, thanks again, i will keep trying hopefully the solution can also help others in the future
                    Well, first of all, what version are you running? Make sure it's the latest PTS 4.8. A few releases ago I changed an HTTP/HTTPS fix for proxies that might affect you if you're running a really old release.

                    Otherwise if you are running the latest version, tinkering inside pts-core/objects/pts_network.php for the lines mentioning self::$network_proxy, would be my only other recommendation as within PTS there's only those few proxy-related lines where I've done anything to do with network proxy support.
                    Michael Larabel
                    http://www.michaellarabel.com/

                    Comment

                    Working...
                    X