Announcement

Collapse
No announcement yet.

Failed to Fetch Openbenchmaking.org Repository

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Failed to Fetch Openbenchmaking.org Repository

    Hi everyone, im quite new to the use of the benchmark available, though i have been able to install all the right dependencies and my network set up shows that is "sucessful", but i have not been able to connect to the repository to download tests. My internet is working file, i have also gone into the php.ini file to change the settings to "On" for allow_*****, please can anyone help me on how to get this issues resolved. Im using an Ubuntu 12.04 LTS system

  • #2
    Are you using a proxy by chance? Does openbenchmarking.org resolve from your browser?
    Michael Larabel
    http://www.michaellarabel.com/

    Comment


    • #3
      Im using proxy and the site resolves on my system

      Comment


      • #4
        Originally posted by deetu View Post
        Im using proxy and the site resolves on my system
        Have you tried playing with the proxy options either in php.ini or the ~/.phoronix-test-suite/user-config.xml or the phoronix-test-suite network-setup command?
        Michael Larabel
        http://www.michaellarabel.com/

        Comment


        • #5
          Yes, "Proxy Setup Completed; Storing Network Setting", really finding it hard to know where the problem could be

          Comment


          • #6
            Originally posted by deetu View Post
            Yes, "Proxy Setup Completed; Storing Network Setting", really finding it hard to know where the problem could be
            Not sure then besides playing around with the proxy settings to see. I don't have any proxy setups myself so most of my testing and development of that feature is based on user feedback / patches.
            Michael Larabel
            http://www.michaellarabel.com/

            Comment


            • #7
              thanks, i will keep digging, is there anyway to get in touch with a developer, i think they might know better

              Comment


              • #8
                Originally posted by deetu View Post
                thanks, i will keep digging, is there anyway to get in touch with a developer, i think they might know better
                I am the lead developer.
                Michael Larabel
                http://www.michaellarabel.com/

                Comment


                • #9
                  whaoo, so what else can be the problem, thanks again, i will keep trying hopefully the solution can also help others in the future

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by deetu View Post
                    whaoo, so what else can be the problem, thanks again, i will keep trying hopefully the solution can also help others in the future
                    Well, first of all, what version are you running? Make sure it's the latest PTS 4.8. A few releases ago I changed an HTTP/HTTPS fix for proxies that might affect you if you're running a really old release.

                    Otherwise if you are running the latest version, tinkering inside pts-core/objects/pts_network.php for the lines mentioning self::$network_proxy, would be my only other recommendation as within PTS there's only those few proxy-related lines where I've done anything to do with network proxy support.
                    Michael Larabel
                    http://www.michaellarabel.com/

                    Comment


                    • #11
                      Im using 4.8.4 (Sokndal), which i think is the latest from the webpage

                      Comment


                      • #12
                        Hi Micheal, thanks for your lead, i have been able to get it to work, but i noticed that some of the suites are not downloading,"Attempting to download from alternate mirror", which also fails, but copying the ftp link for the download, and trying it on the webpage gets the file, so is it ok to just download that way and save it in the folder created when attempting to download, and what do u think might be the reason reason for this

                        Comment


                        • #13
                          Originally posted by deetu View Post
                          Hi Micheal, thanks for your lead, i have been able to get it to work, but i noticed that some of the suites are not downloading,"Attempting to download from alternate mirror", which also fails, but copying the ftp link for the download, and trying it on the webpage gets the file, so is it ok to just download that way and save it in the folder created when attempting to download, and what do u think might be the reason reason for this
                          Which change did you do to get it working?

                          So its only FTP links that aren't working?
                          Michael Larabel
                          http://www.michaellarabel.com/

                          Comment


                          • #14
                            Hello guys, I'm having the same problem, when I run phoronix-test-suite I get [NOTICE] Failed To Fetch OpenBenchmarking.org Repository Data: pts. I'm not running on a proxy server. What can I do to fix it?

                            Best regards.

                            Comment

                            Working...
                            X