Announcement

Collapse
No announcement yet.

PTS 1.4 no cpu temp from system_monitor module

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • PTS 1.4 no cpu temp from system_monitor module

    I get cpu temperature output from the
    Code:
    sensors
    command, but if I use
    Code:
    MONITOR=all phoronix-test-suite test-module system_monitor
    to test all the detected sensors for PTS I don't get the cpu temperature.

    I use Kubuntu 8.10 x64, AMD 5600 X2, Radeon HD3850.

    Any ideas? Thanks.

  • #2
    Can you post your output from the sensors command?

    And the output from:

    MONITOR=all phoronix-test-suite test-module system_monitor
    Michael Larabel
    http://www.michaellarabel.com/

    Comment


    • #3
      Sensors Output

      HTML Code:
      k8temp-pci-00c3
      Adapter: PCI adapter
      Core0 Temp:  +27.0C
      Core1 Temp:  +32.0C
      
      it8716-isa-0228
      Adapter: ISA adapter
      VCore:       +1.09 V  (min =  +0.00 V, max =  +4.08 V)
      VDDR:        +1.95 V  (min =  +0.00 V, max =  +4.08 V)
      +3.3V:       +3.25 V  (min =  +0.00 V, max =  +4.08 V)
      +5V:         +4.95 V  (min =  +0.00 V, max =  +6.85 V)
      +12V:       +12.42 V  (min =  +0.00 V, max = +16.32 V)
      in5:         +3.12 V  (min =  +0.00 V, max =  +4.08 V)
      in6:         +0.10 V  (min =  +0.00 V, max =  +4.08 V)
      5VSB:        +4.95 V  (min =  +0.00 V, max =  +6.85 V)
      VBat:        +3.18 V
      fan1:       2002 RPM  (min =   10 RPM)
      fan2:          0 RPM  (min =    0 RPM)
      temp1:       +36.0C  (low  = +127.0C, high = +127.0C)  sensor = transistor
      temp2:       +34.0C  (low  = +127.0C, high = +127.0C)  sensor = transistor
      temp3:       +25.0C  (low  = +127.0C, high = +70.0C)  sensor = thermal diode
      cpu0_vid:   +0.538 V
      MONITOR=all phoronix-test-suite test-module system_monitor Output

      HTML Code:
      ====================================
      Starting Module Test Process
      ====================================
      
      
      =============================================
      Current Sensor Readings:
      
      GPU Thermal Monitor: 42.00 C
      +3.33V Voltage Monitor: 3.25 Volts
      +5.00V Voltage Monitor: 4.95 Volts
      +12.00V Voltage Monitor: 12.42 Volts
      CPU Frequency Monitor: 1000.00 Megahertz
      GPU Frequency Monitor: 300 Megahertz
      CPU Usage Monitor: 4.20 Percent
      Physical Memory Usage Monitor: 1188 Megabytes
      Total Memory Usage Monitor: 1188 Megabytes
      =============================================

      Sorry for taking so long to reply. Thanks for your help. Let me know if you need anything else.

      Comment


      • #4
        So is temp1 your CPU temperature? I think frequently it may be temp1 when it's not shown under a different field, but I'll need to check to see if that's always the case so that assumption can be made.
        Michael Larabel
        http://www.michaellarabel.com/

        Comment


        • #5
          Originally posted by Michael View Post
          So is temp1 your CPU temperature? I think frequently it may be temp1 when it's not shown under a different field, but I'll need to check to see if that's always the case so that assumption can be made.
          It's a dual core processor. Each core shows it's temperature. Could that be part of the problem? That my cpu has multiple temps?

          Comment

          Working...
          X