Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kæm e det som e trønder her? [Norwegian Thread]

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kæm e det som e trønder her? [Norwegian Thread]

  Først kommer det en artikkel om Demystifying codenames: Trondheim
  så ser jeg screenshot på en Artikkel om Fedora at moderatoren har lagt til NRK... Fatter at det er noen Norsker her... Men nå kommer det Phoronix Benchmarksuites som heter mere lokalt kjente plasser som Orkdal og Malvik. Det går opp for meg at her er det en liten smugtrønder som sitter å nerder linux.

  Flotte greier

 • #2
  Hei!

  Ja Norge er et flott sted

  Den Phoronix Test Suite codenames for 1.x serien alle stammer fra steder i Sør-Trøndelag. Phoronix Test Suite 2.x codenames vil bli fra andre steder i Norge, tror jeg. Det er tiltalende for bruk som codenames, siden de har noen ganske unike navn, og jeg vet ikke om noen annen software / hardware prosjekter ved hjelp av norske tettsteder for codenames.

  Michael

  ( Pardon for any typos, I am actually based out of the US and my Norwegian skills are rather basic. )
  Michael Larabel
  http://www.michaellarabel.com/

  Comment


  • #3
   håhå

   Tettsteder ja... Hadde vært sååå utrolig rått om det hadde vært en som het Lundamo da altså.. da hadde jeg blitt blank i øynene xD

   Bare for å mate på med noen gode ord om Lundamo, så kan jeg jo nevne at det faktisk har en ting til felles med Linux. I og med at Linux blir regnet for å være verdens største dugnadsprosjekt.
   Lundamo hadde ikke hatt festlokale (lundamo er et stort festsentrum og har vært det i alle tider!) og Idrettshall i dag om det ikke hadde vært for dugnadsånden
   Last edited by GneXteR; 10-11-2008, 12:53 AM.

   Comment


   • #4
    Hvor er Murchison i Norge? Jeg kan ikke se det på kartet.
    Michael Larabel
    http://www.michaellarabel.com/

    Comment


    • #5
     Hehe, aner ikke, suger i geografi

     Comment


     • #6

      brook some codename

      Phoronix Test Suite 2.x codenames vil bli fra andre steder i Norge, tror jeg. Det er tiltalende for brook some codename, siden de har noen ganske unike navn, og jeg vet ikke om noen annen software / hardware prosjekter ved hjelp av norske tettsteder for codenames.

      Comment

      Working...
      X