Announcement

Collapse
No announcement yet.

[xf86-video-ati] screensaver ploblem?

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • [xf86-video-ati] screensaver ploblem?

    My Xorg crashes after enabling screensaver for some while. This already happens twice when I started xcreensaver [gnome version]. I am running with xf86-video-ati from git head. My system is FreeBSD 7.1-STABLE with Xorg-7.4 (Xorg-server-1.5.3).

    The crash log of Xorg says:

    ---
    [many lines as below]
    (EE) RADEON(0): ADVANCE_RING without begin at radeon_accel.c:882
    [many lines as below]
    (EE) RADEON(0): BEGIN_RING without end at radeon_accel.c:859
    (EE) RADEON(0): ADVANCE_RING without begin at radeon_accel.c:882
    (EE) RADEON(0): BEGIN_RING without end at radeon_accel.c:859
    (EE) RADEON(0): BEGIN_RING without end at radeon_accel.c:692
    ---

    It seems these lines caused the problem. But I don't know exactly what it is.

  • #2
    sorry....

    I've posted in a wrong place... How can delete this thread?

    Comment


    • #3
      You can delete the posts via "Edit" - not sure if that will delete the thread though. You can probably just ignore the thread and it will drop out of sight soon.

      Comment


      • #4
        You can also click on the "red flag" icon next to the message number and ask one of the moderators to kill it.

        Comment


        • #5
          thanks

          Thank you all.
          Hope FreeBSD would get NVIDIA amd64 driver ASAP!

          Comment

          Working...
          X