Announcement

Collapse
No announcement yet.

4850 and TV

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #21
    Originally posted by NomadDemon View Post
    every new fglrx is worse then previous version
    So what are you whining about, just install the oldest version you can find and it should be awesome.

    Comment


    • #22
      Somehow there is always little hope that a new driver fixes bugs or runs on newer xservers/kernels

      Comment


      • #23
        cant. xorg changes, kernel changes, drivers not compatible


        about tv i ask not about hotplug, but about resolutions and clone mode on 2 displays at once

        Comment


        • #24
          back to quake live

          minimum setting have even lower fps than max setting, always stuck to 40-45, cant go higher, i think is something with refresh and some synchro stuff problem, any idea?

          Comment


          • #25
            Originally posted by NomadDemon View Post
            back to quake live

            minimum setting have even lower fps than max setting, always stuck to 40-45, cant go higher, i think is something with refresh and some synchro stuff problem, any idea?
            Does setting the vblank_mode=0 environment variable help? E.g.,

            vblank_mode=0 glxgears

            Comment


            • #26
              glxgears ok but how to add this to "quake browser plugin"

              Comment


              • #27
                Originally posted by NomadDemon View Post
                glxgears ok but how to add this to "quake browser plugin"
                http://www.mcsr.olemiss.edu/unixhelp...nt/env3db.html

                Comment


                • #28
                  This will be most likely not used when you start the browser via menu.

                  Comment


                  • #29
                    tested

                    vblank_mode=0;export vblank_mode

                    turn on game = not 45 bit 55 fps, still framedrop

                    back to
                    vblank_mode=3;export vblank_mode

                    everything normal again

                    Comment


                    • #30
                      bump

                      really need help

                      Comment

                      Working...
                      X