Announcement

Collapse
No announcement yet.

I broke my R600 3D

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • I broke my R600 3D

    I've updated and rebuilt all the git branches (agd5f's drm, mesa, radeonhd). Now I'm getting this in the Xorg log:
    Code:
    (EE) AIGLX error: dlopen of /usr/lib/dri/r600_dri.so failed (/usr/lib/dri/r600_dri.so: undefined symbol: MESA_VERBOSE)
    (EE) AIGLX: reverting to software rendering
    (EE) AIGLX error: dlopen of /usr/lib/dri/swrast_dri.so failed (/usr/lib/dri/swrast_dri.so: undefined symbol: MESA_VERBOSE)
    (EE) GLX: could not load software renderer
    What did I screw up?

  • #2
    try running 'make clean' before rebuilding mesa.

    Comment


    • #3
      Originally posted by DanL View Post
      I've updated and rebuilt all the git branches (agd5f's drm, mesa, radeonhd). Now I'm getting this in the Xorg log:
      Code:
      (EE) AIGLX error: dlopen of /usr/lib/dri/r600_dri.so failed (/usr/lib/dri/r600_dri.so: undefined symbol: MESA_VERBOSE)
      (EE) AIGLX: reverting to software rendering
      (EE) AIGLX error: dlopen of /usr/lib/dri/swrast_dri.so failed (/usr/lib/dri/swrast_dri.so: undefined symbol: MESA_VERBOSE)
      (EE) GLX: could not load software renderer
      What did I screw up?
      This might be problem in mesa build system not rebuilding everything correctly if you didn't do make clean before make. That is first thing that should be tried if you have problems with r600_dri.so.

      Comment


      • #4
        Thank you. That worked. All is well now.

        Comment

        Working...
        X