Announcement

Collapse
No announcement yet.

Heroes of Newerth performance

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Heroes of Newerth performance

    Hello there,
    id like to ask all HoN players out here about their framerate in HoN. I am owner of HD4670 and getting poor 15~30 FPS and thats really terrible. If you have just a few minutes, help me a little please.
    Start HoN -> Run a practice game
    Into console (ctrl+shift+f8) type "host_drawfps 1"
    Send here your results in various details settings (or just one, depends on how much time you do have). Im getting 15~30 FPS regardless on details and i just reported bug into AMD bugzilla. If you have same issues, just post a comment here: http://ati.cchtml.com/show_bug.cgi?id=244 to confirm this bug.
    Help me to solve this bug out and do ATi Linux driver a little better once again
    Thank you,
    Schmaker

  • #2
    Help me a little?

    Come on .. no one?

    Comment


    • #3
      hi i found out hon do have problem if a firefox using the gpu are open and flash using the gpu are open.

      try to close both flash and firefox or turn of the gpu acceleration in both flash and firefox.

      Comment


      • #4
        Originally posted by Schmaker View Post
        Come on .. no one?
        i got 29fps all the time but if the browser firefox+flash runs it goes down to 20fps..

        Comment


        • #5
          Originally posted by Schmaker View Post
          I am owner of HD4670 and getting poor 15~30 FPS and thats really terrible.
          What is the rest of your system's config?

          Comment


          • #6
            Intel Pentium DualCore CPU and 2 Gigs of RAM .. pretty much enough for game like this. Ive tried the game on clear Xserver and with no apps running. On nVidia with similiar specs and lower end GPU i do have 50-60 FPS stable even with antialiasing.

            Comment


            • #7
              cpuinfo:
              model name : Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
              fglrxinfo:
              OpenGL renderer string: ATI Radeon HD 4600 Series

              Comment


              • #8
                i'm sure its not the cpu i run a phenom II B50 X4 @3,8ghz..

                Comment


                • #9
                  It IS the GPU driver .. id like to see someone of AMD to notice this bug and try to fix it as it makes HoN experience pretty much .. you know .. bad :/

                  Comment


                  • #10
                    Originally posted by Schmaker View Post
                    It IS the GPU driver .. id like to see someone of AMD to notice this bug and try to fix it as it makes HoN experience pretty much .. you know .. bad :/
                    Have you left a message to S2 as well?

                    Comment

                    Working...
                    X