Announcement

Collapse
No announcement yet.

Catalyst 10.3 is out

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    I don't remember seeing those specifics (aticonfig showing high GPU utilization) in a bug report - is there a bugzilla ticket for the problem you're seeing ?

    Comment


    • #17
      Okay... so where's the driver ?

      Comment


      • #18
        Originally posted by Tares View Post
        Okay... so where's the driver ?
        I swear that the dog ate it!

        Comment


        • #19
          Originally posted by rohcQaH View Post
          but they already do, if you're looking at the right benchmarks[/url]
          I know that in 2D the open-source drivers are great, but I ment "surpass" the proprietary drivers as in have all its features for all the supported hardware and deliver better performance. A bit ike what happens already with the R300 class hardware. I was trully amazed when my good old Radeon 9500Pro suddenly started giving me ultra-smooth desktop effects with the open-source drivers. Too bad that support came too late as I don't actually use that card on that PC now.

          Comment


          • #20
            Originally posted by dgrafenhofer View Post
            I swear that the dog ate it!
            Bad dog ! :/

            Comment


            • #21
              Originally posted by dgrafenhofer View Post
              I swear that the dog ate it!
              OK, so basically what your saying is that in 3 days time we'll have the driver? Bugger.. :P

              Comment


              • #22
                Originally posted by storma View Post
                OK, so basically what your saying is that in 3 days time we'll have the driver? Bugger.. :P
                Be patient man, it needs some time to digest...

                Comment


                • #23
                  I think Bridgman gave the dog laxitives, it's here!!!

                  Comment


                  • #24
                    Isn't this it?
                    http://support.amd.com/us/gpudownloa...6&lang=English

                    https://a248.e.akamai.net/f/674/9206...x86.x86_64.run

                    Problem is, no xorg 7.6 support yet... Supposed to be there in April. No animation on my Lucid for now...

                    Comment


                    • #25
                      Hold your breath: Download works finally!

                      Comment


                      • #26
                        compiz works with ubuntu 9.10?

                        Comment


                        • #27
                          Originally posted by srbungle View Post
                          compiz works with ubuntu 9.10?
                          Yes!

                          The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.

                          Comment


                          • #28
                            About to install 10.3, but noticed this when I did a --listpkg:
                            Code:
                            Package Maintainer(s): ATI
                            Status: Verified
                            RedHat Packages:
                            	RedHat/RHEL4_64a
                            	RedHat/RHEL4
                            	RedHat/RHEL5_64a
                            	RedHat/RHEL5
                            
                            ./packages/Slackware/ati-packager.sh: line 56: unexpected EOF while looking for matching `]'
                            ./packages/Slackware/ati-packager.sh: line 406: syntax error: unexpected end of file
                            Package Maintainer(s): Bob Walmsley <bob@walmsley.com.au>
                            ...hoping for the best as the Ubuntu/Karmic buildpkg seems to have gone OK so far...

                            Comment


                            • #29
                              Yay! They broke "super" user launch of CCC again:
                              Code:
                              Failed to execute child process "amdxdg-su" (No such file or directory)
                              ...time to go back and edit in my gksudo version... sigh... why not just give up and go with the flow? i.e. one of these times I need to see if I can look at amdxdg-su and see what's so special about it that it's needed above gksudo... at a guess I'd say that gksudo probably doesn't get installed in Kubuntu, but last time I tried Kubuntu it was a clusterf--k and a major PITA to get rid of.

                              Anyways for linux so far, so good(minus the expected cockup -- always gotta have something FUBARed in catalyst releases), repeating that compiz now starts up again fine in Ubuntu 9.10 x86-64 w/my 4850.

                              Windows 10.3 actually worked for me too, other than it likes to black screen near the end of catlyst install apparently and never comes back. (Mobility modder & manual did the same though, but first time that I EVER ran into a video driver that did that in windows... very strange... still doesn't like flame light source/maybe shadows in Oblivious/Drakensang. Really need to make space under linux and try them in wine to see what happens... as I have one area in Oblivious that'll trigger it right from a cold idle GPU start...repeatedly...PITA)

                              Comment

                              Working...
                              X