Announcement

Collapse
No announcement yet.

hdmi audio

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • hdmi audio

    I've been trying to get sound over hdmi working. Thought I would put a post here to see if anyone can help. I am using a 4350 using fgrlx.
    It would seem fgrlx has nothing to do with the sound.
    aplay -l
    PHP Code:
    **** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
    card 0SB [HDA ATI SB], device 0ALC1200 Analog [ALC1200 Analog]
      
    Subdevices1/1
      Subdevice 
    #0: subdevice #0
    card 0SB [HDA ATI SB], device 1ALC1200 Digital [ALC1200 Digital]
      
    Subdevices1/1
      Subdevice 
    #0: subdevice #0
    card 1HDMI [HDA ATI HDMI], device 3ATI HDMI [ATI HDMI]
      
    Subdevices1/1
      Subdevice 
    #0: subdevice #0
    card 2HDMI_1 [HDA ATI HDMI], device 3ATI HDMI [ATI HDMI]
      
    Subdevices1/1
      Subdevice 
    #0: subdevice #0
    card 3HDMI_2 [HDA ATI HDMI], device 3ATI HDMI [ATI HDMI]
      
    Subdevices1/1
      Subdevice 
    #0: subdevice #0 
    As you can see i have 3 hdmi connected monitors with sound capabilities. Which i later will use in my multiseat myth frontend, if i can ever figure out everything. But for now I trying something more simple, just three monitors attached to three cards. What i am trying to first achieve is play audio to each LCD. I've already wasted a day on this and haven't made much progress. I can only get audio working on main control screen, the other two panels can't play nothing to them. Any thoughts?
Working...
X