Announcement

Collapse
No announcement yet.

resolution problem

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • resolution problem

    hi all
    excuse for my bad english
    I have a little problem

    I have a notebook asus m51kr with screen 15.4" WXGA and ati radeon 3470hd.
    with windows optimal resolution is 1440x900 but with linux kubuntu/itrepid maximum resolution is 1280x800. I edit xorg.conf, I use aticonfig --resolution, but resolution 1440x900 not added.
    I use ati catalist 8.12 first and now 9.1 beta

    I post my xorg.conf

    Code:
    Section "ServerLayout"
    	Identifier     "aticonfig Layout"
    	Screen      0  "aticonfig-Screen[0]-0" 0 0
    EndSection
    
    Section "Files"
    EndSection
    
    Section "Module"
    EndSection
    
    Section "ServerFlags"
    	Option	    "Xinerama" "on"
    EndSection
    
    Section "Monitor"
    	Identifier   "aticonfig-Monitor[0]-0"
    	Option	    "VendorName" "ATI Proprietary Driver"
    	Option	    "ModelName" "Generic Autodetecting Monitor"
    	Option	    "DPMS" "true"
    EndSection
    
    Section "Device"
    	Identifier  "aticonfig-Device[0]-0"
    	Driver      "fglrx"
    	Option	    "UseFastTLS" "1"
    	BusID       "PCI:1:0:0"
    EndSection
    
    Section "Screen"
    	Identifier "aticonfig-Screen[0]-0"
    	Device     "aticonfig-Device[0]-0"
    	Monitor    "aticonfig-Monitor[0]-0"
    	DefaultDepth     24
    	SubSection "Display"
    		Viewport   0 0
    		Depth     24
    		Modes    "1440x900"
    	EndSubSection
    EndSection
    thanks all
    Last edited by navygator; 12-27-2008, 05:43 AM.

  • #2
    Try xinerama off.

    Comment


    • #3
      i tried xinerama off, problem remains

      Comment


      • #4
        I not resolve problem. any idea?

        Comment

        Working...
        X